Friday, November 13, 2009

Makan Malam

Nie cerita 2 hari lepas

Kami keluar makan malam untuk celebrate my besday. Actually me tengah on diet tak nak makan malam dah rasa badan bagai di pam-pam. Tapi hubbie jenuh memujuk nak belanja makan. So untuk tidak menghampakan niat murni hubbie tersayang me pun setuju jer dengan permintaannya. Lagipun kesian kat dia susah payah balik awal pada hari lahir ku. Biasanyer sampai rumah kul 11pm.

Oleh kerana me nak diet and Aqeela pulak dah kenyang maka kami tak der la request for candle light dinner kat exclusive or expensive restaurant. Kami makan western food kat Station21 Bangsar. Wakaka! still mahal gak tu. Pulak tu kata on diet. Dalam banyak-banyak gerai @ restoran western yang me pernah terjah nie ajer kedai yang menepati selera ku.

Inilah menu makam malam special ku:


Kali nie hubbie tak order lamb chop. Black pepper steak jer

Me order chicken grill black pepper

Aqeela pulak request Fish & chip. Selalu dia mesti order spagetti. Mungkin dia ingat fish & chip nie sikit jer kot. Last-last hah amik ko!


Actually me nak share dengan Aqeela jer since Aqeela dah bagitau awal-awal yang dia dah kenyang. Me guarantee dia tak akan dapat habiskan sepinggan Fish & chip itu. Well! nama pun besday girl kan so me kena juga order something. Last-last hubbie terpaksa habiskan fish & chip Aqeela.

*** Kalau la masih awal time tu dah serbu SR dah. At least me & Aqeela boleh makan desert brownies with aiscream. Biar hilang diet ku itu sambung diet esok-esok la pulak.

No comments:

 

Made by Lena