Tuesday, April 28, 2009

Yellowish and Brownish Flowery Dress

Sesuai tak nama dress ni? Apa-apa jer la. Dress nie dah lama siap. Baru kini berkesempatan post kat blog. Kali nie me jahit renda kat bahagian dada dress nie. Idea sebenarnya nak jahit sulam kat leher yang bersegi tu, well next time la coz sulaman stil not so good. Kali nie my model tidak mahu memperagakan dress nie.





Al-Fatihah

Al Fatihah buat sahabatku Aishah yang telah pergi menghadap Ilahi.

Malam tadi hubbie pulang membawa berita yang menyedihkan. Sahabat ku semasa di UITM, Perlis telah pergi menghadap ILAHI. Inalillah Wainalillahirajiun - Daripada ALLAH kita datang dan kepada NYA kita pulang. Yang membuatkan aku lebih sedih mengenangkan nasib anak arwah kerana kini anak itu adalah anak yatim piatu. Ayahnya telah kembali kerahmahtulallah semasa dia berumur beberapa bulan dan kini ibunya juga di jemput Allah. Hanya ALLAH yang mengetahui apa yang terbaik buat umatnya. Takziah buat keluarga arwah. Sahabat-sahabat yang melawat blog ku ini marila sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah.
 

Made by Lena