Wednesday, April 29, 2009

"Ahhh! nanti dululah"........

Entry sebelum ni me ada beritahu yang me always like to do thing last minit kan? Siap ada reason lagi. Actually setiap kali ingin membuat sesuatu selalu aje perkataan-perkataan ini muncul dalam minda ku." ahhhh! nanti dulu la"......, " erm! ada masa lagi"....., " ala! lambat lagi"....

By the way, bukan dalam semua hal la yer. Semua ayat-ayat nie pasti muncul di dalam minda setiap kali nak memulakan activiti menjahit baju atau kerastangan. Me akui bila mood menjahit tiada pasti apa yang me inginkan tidak menjadi. So bila tak der mood menjahit me terpaksa simpan whatever dalam storage box. Kalau tidak pasti tiada kepuasan di hati ini. Tapi bila mood tu datang sehari suntuk pun me boleh mengadap mesin jahit tuu..... Makan entah ke mana.... ha!ha! kekadang tu kewujudan hubbie dan anak di rumah pun tidak dihiraukan. Nasib baik my hubbie memahami. Cuma, Aqeela jer la bila me dah mengadap mesin jahit tu mulala dia membebel sebab mama dia tak layan dia.

Entah mengapa dalam 2 @ 3 hari nie keinginan menjahit melonjak-lonjak maka me siapkan projek yang dah terperap lamaaaaaaaaaaa. Inilah antara projek yang dah terlalu lama tertidur di dalam storage box. Kain dah lama potong namun baru malam tadi me siapkan.


 

Made by Lena