Monday, November 3, 2008

Graduation Day

Actually, konsert sekali ngan graduation day for Kindergarden. Lepas ni Aqeela akan memasuki alam persekolahan yang sebenarnya. Hopefully she will still enjoy with her school time.

Masa menunggu giliran namanya dipanggil ke pentas

Aqeela mengambil ijazahnya?? Hehe! sijil jer....semoga ini menjadi perangsang untuk dia lebih berjaya di masa hadapan.

Atuk, nenek dan mak uda juga tidak mahu ketinggalan menyaksikan dia beraksi di pentas.

Our precious Gift

Little bit Video - Aqeela's Concert

video

video

Nanti upload full version ekk? Kena beli yang professional nya daripada sekolah

R.E.A.L Kid Concert


Saturday, Aqeela 2nd time perform dance utk Konsert Tadika. Tahun nie tarian Cina. Respect and pround with her sebab tak rasa takut pun masa nak perform not like me. Still remember masa sekolah dulu bila kena naik stage jer ketaq seluruh lutut. Aqeela pulak teruja sangat, hari-hari dok count down bila nak konsert.
Her papa said she really looks like chinese. Do she? Sapa nak jawab?
Anakku tak payah susah-susah masuk Konsert Akademi Fantasia dah boleh buat persembahan kat MBPJ. This is the 2nd times perform kat MBPJ.

With her classmates - She is in Mandarin medium Class will go to Chinese school

With her female classmate tak sempat nak ambil gambar male classmate



Really concentrate and enjoy with her dance

 

Made by Lena