Wednesday, March 18, 2009

Maya Giveaway


Bestnya! Maya buat giveaway for her 500th entry. Nak cuba jugala join this giveaway. Suka sangat tengok hasil kreativiti Maya. Bila yer saya boleh jadi sekreatif Maya? Apa saja yang dia buat sesungguhnya membuatkan saya "Jatuh Hati". Tak percaya? Hah kalau tak percaya.... apa lagi jengukla di sini My CrazyArtZone Teruja tak?

Thursday, March 12, 2009

Pyjamas - Peasant Style

First of all thanks to Mamahanie atas promosi and recommendation baik punya kat officemate dia. Kali ni saya terima tempahan untuk jahit pyjamas untuk customer sebelum nie. Pattern kali nie simple jer Peasant blouse tapi tidak menggunakan getah di bahagian leher. Harap-harap Ina dan gegirl dia suka dengan pyjamas nie.

 

Made by Lena