Friday, July 15, 2011

Liverpool Fan


Hubbie saya adalah penyokong tegar Liverpool. Sejak bila? Ikut katanya Since 1981. HoHo saya selalu mengapi-apikan dia supaya berpaling kepada pasukan yang lain. Always ask him kenapa masih sokong Liverpool pasukan yang selalu kalah. Ops! kalau ada penyokong liverpool yang menjenguk blog ini maaf la yer. Ce citer apa hebatnya pasukan itu. Begitu setianya hubbie saya menyokong pasukan ini. Kalah atau menang cogan kata "YOU'LL NEVER WALK ALONE" tetap di hati. Bonus bagi saya sebab tau suami saya seorang yang setia :) betul ke kanda?

Game Sabtu nie hubbie nak pergi tengok tapi sayang tiket tak dapat. Harga tiket katanya paling murah RM58 . Bagi saya yang tidak meminati bola, satu pembaziran di situ. Aqeela cakap RM58 tu boleh beli beras dan minyak. Ops! bukan mama yang ajar yer. Anyway kat rumah Aqeela selalu juga join papanya menonton game-game liverpool.

Eh! anak-anak juga kena ikut papa sokong Liverpool ke?


Aeihan di usia 2 bulan sudah di dedahkan dengan pasukan Liverpool. Hoho baju ini actually kecil buat anakku tapi papanya beria juga hendak membelinya.

Penyokong cilik Liverpool yang dah semakin cerdik dan dah mula lasak.

Like father like son :)

Jaga-jaga kakak, adik ingin merampas minuman mu itu.

Suka sangat buat muka terkejut cenggitu.

Yang nak show off sebenarnya yang nie.... seluar katok yang mama jahit untuk dipadankan dengan baju Liverpool Aeilhan.


Me and Daddy support Liverpool......



"YOU'LL NEVER WALK ALONE", ya sekarang papa dah ada geng yang akan jalan beriringan dengannya bila kami sekeluarga outing.

Apapun bila dia dewasa nanti biarlah dia buat pilihan sendiri ye kanda?




 

Made by Lena