Friday, September 23, 2011

Aidilfitri di hatiku


Wah! tajuk tak henggat macam text line tv9 lak.

Dah berkurun, dah syawal ke25 baru teringat nak ucap.....

Selamat Hari Raya daripada kami sekeluarga yer buat

saudara-mara yang mana saya tak sempat ziarah (yang dah ziarah dah minta maaf dah)

sahabat-handai serta rakan-rakan blogger

Ampun dan maaf atas segala salah dan silap kami

Sistem giliran raya kami tahun nie sambut 1st raya kat Bangsar, Kuala Lumpur. Ramai kengkawan komen duduk kat KL dekat ngan family pun ada sistem giliran ke? Fuh! nasib baik dah buat MOU sebelum nikah lagi tau. Memang saya dekat dengan family hari-hari jumpa mak abah dan adik beradik saya. Tapi suasana pagi raya (maaf bermaafan di pagi raya) tak sama dengan hari-hari biasa kan?

Raya yang pertama buat Aeilhan.
Dua beradik yang akrab. Insya Allah mudah-mudah mereka akan jadi seperti isi dan kuku. Tak moh gaduh-gaduh yer sayang jgn jealous-jealous dua-dua mama sayang.




Antara tetamu yang datang menziarah pada hari raya pertama. Tahun nie rumah mak saya diserbu oleh anak-anak buah sebelah abah. Nasib baik mereka datang berperingkat kalau datang sekali harung maka kena que la kan depan rumah tu.

2nd raya bertolak ke JB. Tahun nie beraya di Pasir Gudang bukan di Kuala Masai kerana MIL baru sahaja keluar dari hospital. Maka aktiviti menziarah sanak-saudara di JB adalah sangat terbatas.

Semoga raya kalian semua sentiasa di hati. ^_^
 

Made by Lena