Sunday, August 2, 2009

Seharusnya

Seharusnya atau sepatutnya entry ini me masukkan lama dulu. Kiranya nie dah basi ler yer! Ni cerita besday my doter. Aqeela request nak cup cake untuk besday dia. Nak bagi kat kengkawan kat sekolah. Selalunya me buat kek coklat untuk dia. Mungkin sebab teruja ngan dekorasi cup cake yang me selalu google kat internet buatkan dia teringin.

As a mother payah gak la nak penuhi keinginannya sebab me tak pernah buat cup cake sebelum nie. Keinginan untuk mempelajari ilmu menghias cup cake ngan Kak Jun tak kesampaian hari tu atas sebab yang tak dapat dielakkan. Walaubagaimanapun me usahakan untuk penuhi permintaan Aqeela.

Setelah puas google resepi dan dekorasi cup cake kat internet inilah hasilnya........




Nie antara dekorasi yang me buat. Sungguh tidak kreatif, just simple decoration jer. Ops! by the way yang nie bukan untuk classmate dan teacher class Aqeela. Foto Cup Cake untuk classmate dan teachers Aqeela tak tau kat mana me save. Nie Cup cake yang me decorate sehari selepas besday Aqeela. Me cuma buat decorasi aje. Kek nyer my sis buat. Anyway dekorasi cup cake Aqeela lebih kurang macam nie juga.

Me kena cari masa yang sesuai untuk mempelajari ilmu dekorasi nie.

PERMATA HATI - GIVEAWAY



Cantik kan Tote Bag nie? Hah! kalau ada yang berhajat ngan tote bag nie, silalah singgah ke rumah Cik As. Beg nie "PERCUMA" tau, tapi ada syaratnya untuk dapatkan secara percuma. Syaratnyer mudah jer cuma join "Giveaway yang di anjurkan. Kalau tak nak join, order jer ngan Cik As tapi tu bukan Free yer!!

Cik As sekali lagi menganjurkan "Giveaway". Kali nie giveaway nie diberi nama "PERMATA HATI". Hasil kreativiti Cik As selalunya tidak menghampakan. Me pasti semua pelanggan-pelanggan Cik As sungguh berpuas hati dengan Tote bag yang ditempah di TOTE BOUTIQUE.

Jom kita heboh-hebohkan "Giveaway" nie. Yang percuma sapa tak nak kan? Mesti ramai yang nak. So tunggu apa lagi jom klick sini

 

Made by Lena