Tuesday, November 11, 2008

Valuable Gift

I received this greeting this afternoon. Morning she already wish me yet she still feel that she wanna give me something. She is my precious gift I ever had. She means everything to me.


Yup today is my birthday. Kejap jer masa berlalu. Teringat masa kecil dulu always fikir bila nak dewasa... nak kerja...nak beli baju cantik-cantik... nak beli barang2 branded dan macam-macam... bila lepas umur 21 then I realised alamak time flies so fast. Yet so many things yang tak tercapai lagi and now I really MISS my childhood time. Rugi ek? So kids better enjoy your life now. Bila grown up pening kepala macam-macam nak fikir.

As usual didn't expect anything from my hubbie. Really faham situasi kami sekarang nie. As long as dia ingat tarikh-tarikh penting kami berdua itu dah cukup bernilai buat ku jika dibandingkan intan permata atau barangan berharga di luar sana kan? Of course kalau ada still better rite? He!he! still ada thought of materialistic. I won't blame him for that. 7 tahun harungi suka duka bersama. Pelbagai dugaan kami terima satu persatu dengan redha. Sentiasa berdoa agar Allah tabahkan hati dan kuatkan imam kami dalam mengharungi semua cubaan daripada NYA dalam melayari kehidupan berumahtangga ini.
 

Made by Lena