Friday, May 22, 2009

Curi Masa

Minggu nie 100% tumpuan kat Aqeela untuk persediaan dia buat "Mid Year Exam". Sah-sah tak sempat nak bersantai-santai ngan activiti menjahit. Anyway bila mood teruja tu datang tak kira me usahakan jua "curi masa", pinjam ayat daripada Nurul. Malam tadi setelah Aqeela tidur me pun siapkan la gaun kembang ala-ala princess nie for my fren.

Me suka sangat dengan design material nie. Masa my fren bagi material nie me dah jatuh hati dah. Ha!ha! sempat gak pi survey kat Jakel tapi tak der rezeki laa. Bunga rosenyer nampak hidup gitu dan ceria.


 

Made by Lena