Friday, May 22, 2009

Curi Masa

Minggu nie 100% tumpuan kat Aqeela untuk persediaan dia buat "Mid Year Exam". Sah-sah tak sempat nak bersantai-santai ngan activiti menjahit. Anyway bila mood teruja tu datang tak kira me usahakan jua "curi masa", pinjam ayat daripada Nurul. Malam tadi setelah Aqeela tidur me pun siapkan la gaun kembang ala-ala princess nie for my fren.

Me suka sangat dengan design material nie. Masa my fren bagi material nie me dah jatuh hati dah. Ha!ha! sempat gak pi survey kat Jakel tapi tak der rezeki laa. Bunga rosenyer nampak hidup gitu dan ceria.


2 comments:

SyahNur said...

ade gak terselit tu name sy.. hehe.. time kasih...

uih.. mmg cantik la kain ni.. bile da jadik baju lagi cantik... kite pun tgh dlm proses nk buat baju gaun kembang mcm ni utk anak2, tp x sempat lagi sbb nk siapkn order utk beg dulu.. lately ni, asyik buat beg je... huhu..

NORAZLINA YAAKOP said...

Shahnur,
Ialah dapat idea curi masa dpd blog Nurul.

Iena pun berkobar-kobar nak jahit beg tapi lum sempat lagi. Kalau tak de aral weekend nie cuba gak buat satu.

 

Made by Lena