Monday, May 25, 2009

Agenda Hujung Minggu

Cuti hujung minggu nie tak der activiti outing pun. Jumaat, Aqeela tetiba je demam. After exam Jumaat tu me terus fetch her from school dan bawa ke klinik. Kat ofis hari tu jiwa kacau juga. Well! as a mother kan? Bila anak tak sihat pasti tahap kerisauan tu melampaui batas.

Sabtu, oleh kerana makan ubat maka itu dia ketiduran daripada pukul 1 hingga pukul 5.50 petang. Ni ajela masa nak tengok Aqeela tidur siang. So memang rehat kat rumah jer la.

By the way Jumaat, 22 May tu my hubbie melangkah ke usia baru. Happy birthday to my Hubbie. Sedih sekali tiada apa yang istimewa yang me sediakan untuknya. Cuma small celebration je between 3 of us. So that Friday pulang daripada kerja kami keluar dinner. Nasib baik demam Aqeela dah reda malam tu kalau tak kena postpone ler.

Kami gie makan kat "The Bowl Kopitiam". Hah! nie terpengaruh daripada "Jalan-Jalan Cari Makan". Aqeela ngan favourite dia la "Keow Teow Goreng". Taste not bad. Yummy!


Nie Menu hubby. Katanya dia nak makan heavy meal. So dia order "Tomyam" plus "Kailan Goreng Ikan Masin" dan "Nasi Putih"

Me order "Set Ikan Pari Bakar". Yummy! so full. Aqeela tanya nape pinggannyer BESAR sangatttttt. Wakaka! Sapa nak jawab??? Anyway boleh layan gak restoran nie. Hubbie sampai nak gi lagi keesokan harinya untuk menjamu selera di sini.

2 comments:

SyahNur said...

wah.. bestnye dinner.. celebrate 3 beranak pun x pe asalkan happy!... semoga aqeela cepat sembuh.. ni mesti demam sbb kuat study ni, sian aqeela..

NORAZLINA YAAKOP said...

Syahnur,
Bila spent time together sure happy.
Aqeela dah sembuh dah... demam nak nakal lagi. he!he!

 

Made by Lena