Sunday, August 2, 2009

Seharusnya

Seharusnya atau sepatutnya entry ini me masukkan lama dulu. Kiranya nie dah basi ler yer! Ni cerita besday my doter. Aqeela request nak cup cake untuk besday dia. Nak bagi kat kengkawan kat sekolah. Selalunya me buat kek coklat untuk dia. Mungkin sebab teruja ngan dekorasi cup cake yang me selalu google kat internet buatkan dia teringin.

As a mother payah gak la nak penuhi keinginannya sebab me tak pernah buat cup cake sebelum nie. Keinginan untuk mempelajari ilmu menghias cup cake ngan Kak Jun tak kesampaian hari tu atas sebab yang tak dapat dielakkan. Walaubagaimanapun me usahakan untuk penuhi permintaan Aqeela.

Setelah puas google resepi dan dekorasi cup cake kat internet inilah hasilnya........




Nie antara dekorasi yang me buat. Sungguh tidak kreatif, just simple decoration jer. Ops! by the way yang nie bukan untuk classmate dan teacher class Aqeela. Foto Cup Cake untuk classmate dan teachers Aqeela tak tau kat mana me save. Nie Cup cake yang me decorate sehari selepas besday Aqeela. Me cuma buat decorasi aje. Kek nyer my sis buat. Anyway dekorasi cup cake Aqeela lebih kurang macam nie juga.

Me kena cari masa yang sesuai untuk mempelajari ilmu dekorasi nie.

2 comments:

ikiqzana said...

cantik.. cantik.. besday iqbal pun ingt nk beli cup cake aje.. senang..

belajar iena.. bagus kita blajar selagi bole.. aku minat gak wat benda yg cantik2 camgini..

NORAZLINA YAAKOP said...

cantik? terima kasih. Bagi yg zero knowledge mcm aku nie kira ok la kan? Hehe terperasan lak.

Yup senang jer beli cup cake nie tak yah susah-susah nak potong.

Ko minat gak ek? Cup Kek nie memang comel-comel belaka. Bagi yg teror dekor la yer.

 

Made by Lena