Monday, November 3, 2008

R.E.A.L Kid Concert


Saturday, Aqeela 2nd time perform dance utk Konsert Tadika. Tahun nie tarian Cina. Respect and pround with her sebab tak rasa takut pun masa nak perform not like me. Still remember masa sekolah dulu bila kena naik stage jer ketaq seluruh lutut. Aqeela pulak teruja sangat, hari-hari dok count down bila nak konsert.
Her papa said she really looks like chinese. Do she? Sapa nak jawab?
Anakku tak payah susah-susah masuk Konsert Akademi Fantasia dah boleh buat persembahan kat MBPJ. This is the 2nd times perform kat MBPJ.

With her classmates - She is in Mandarin medium Class will go to Chinese school

With her female classmate tak sempat nak ambil gambar male classmate



Really concentrate and enjoy with her dance

2 comments:

mama hanie said...

she look soooo cute...cepat masa berlalu...dah abis tadika....tup tup graduate pusat pengajian tinggi plak......well...the cycle of life kan..... berlalu tanpa kita sedar....

NORAZLINA YAAKOP said...

Iyala kejap je nak masuk standard one. Rasa mcm baru je me melahirkannya.

 

Made by Lena