Wednesday, November 11, 2009

Lagi gambar kat PD


Pemandangan nie di ambil dari bilik kami. Tenangkan minda dan jiwa bila berada di kejauhan kota.


bergambar bersama Aqeela di balkoni




Agaknyer sebab kami dapat bilik oo7 (bilik James Bond) tu la pasal lambat sangat dia org nak bagi kunci kat kami. Takut nanti James Bond nak check in tak der bilik dah....


Kalau next time nak pergi amik la bilik yang mengadap laut. Mesti syiok!!!!!!!!!!! Forsure boleh memancing daripada balkoni bilik jer.


No comments:

 

Made by Lena