Wednesday, November 11, 2009

Perodua Sales - Putrajaya Staff Trip

Last year Perodua buat trip ke Damai Laut. Trip kali nie ke Port Dickson 2hari 1 malam. Pagi Sabtu (7 Nov 09) kami kenala ikut hubbie ke tempat kerja coz kami stay kat Bangsar then Showroom hubbie kat Putrajaya. Tak kan nak suruh hubby patah balik kan? Biasanya trip or apa jer yg berkaitan dengan "vacation" kanak-kanak la paling excited. Aqeela suka sangat sampai sanggup batalkan penyertaan dalam acara pakaian beragam di Konsert sekolah malam 7 November hari tu.

Well kali ni trip pergi sendiri-sendiri. Tiada konvoi macam last year. Entah hubbie ikut jalan mana me tak tau la. Me bab jalan memang fail. On the way me nampak syurga kain so me pun ajakla hubbie singgah. sempat juga sambar kain cotton. Tapi lum tau nak buat apa. Nasib baik juga la waktu tu dah pukul 12.30 kalau tidak mau me round satu kedai ke satu kedai.

Kami sampai PD pukul 1.15pm dan mengikut rakan-rakan hubbie yang lain dah boleh check in. So kami pun terus check in malang sungguh service Hotel tersebut tak macam hotel 5 bintang yang sepatutnya.Muka bengang hubbie dan Aqeela masa tunggu untuk dapatkan kunci bilik

Pemandangan dalam bilik

Pemandangan dari bilik yang kami nginap untuk malam itu



Oleh kerana tiada aktiviti yang di sediakan maka Aqeela berendam di kolam renang aje la. Itupun dia tak puas berendam. Papa dia sibuk suruh dia naik cepat sebab kena berkumpul kat lobby kul 7.30 untuk gi makan malam.


2 comments:

ikiqzana said...

wah.. seronok g bercuti.. check-in kt mana iena..?? cantik la..

x puas negok permandangan kt situ..

NORAZLINA YAAKOP said...

zana,
view memang cantik kat Legend Water Chalet tapi service worst la. Time ina check in ada 2@3 pelancong naik angin.

x puas ek? Tak dpt download byk-byk lembab sgt.

 

Made by Lena