Wednesday, October 15, 2008

Biskut Raya

Tahun ni tak tau kenapa banyak projek raya terbengkalai. Actually me memang ada habbit buat kerja las minit. las minit pasti ku pulun sampai siap tak tidur pun sanggup. Tapi this time entah knp????Hehe
Ini antara biskut yang sempat ku buat
My Favourite Cookies - Tart
Nie Coklat chips jer la...Actually namanyer unik sikit

Coklat Rice


Almond London also one of my favourite and requested by Aqeela
Opps!!! semua ni me buat ngan Aqeela. Ada talent dah nak ambil alih kerja mama dia. Tak lama lagi me boleh pencenla. Order jer !!!






2 comments:

Anonymous said...

kuih raye ...yg tunjuk takder err...

NORAZLINA YAAKOP said...

tak der la... semua buatnyer every year tak der tunjuk2 der sbb nak save budget.

 

Made by Lena