Thursday, April 19, 2012

Lagi Cloth Diapers

Cabaran kali ini ingin menyiapkan beberapa helai Cloth diapers untuk Aeilhan. Memang sejak Aeilhan dalam kandungan saya dah plan nak menggunakan CD & BF Aeilhan. Masa dalam pantang tak guna pun CD yang saya beli di mum expo sebab kesian kat mak yang nak kena basuh pakaian bayi. Al-maklumlah semasa berpantang memang fully goyang kaki. My mum memang sangat-sangat tegas dalam amalan berpantang ni. Lagipun my mum memang tak masuk mesin pakaian bayi, semua dia cuci tangan. Kesian nak suruh dia basuh CD yang melambak kan? Lepas pantang me tak displin untuk menguruskan CD maka di teruskan dengan Disposable Diapers sahaja.

Kenapa ya, selepas setahun baru nak ligat ber CD pula? Baru-baru ini Aeilhan mengalami ruam diapers. Dah cuba semua jenis diapers. Bila ruam menjadi semakin teruk, maka mama kena cari jalan penyelesaian. Oleh itu saya terpaksa mengunakan lampin kain traditional untuk mengelakkan ruam menjadi teruk. Buat masa nie saya cuma ada 4 keping CD (2 saya beli dan 2 saya jahit)



Inilah hasil kedua CD yang saya jahit menggunakan Kain PUL dan microsuede. Since mama ada sedikit skill menjahit maka mama ingin menjadi lebih kedekut :0) dengan menjahit sendiri CD untuk anak tersayang. Material dah ada cuma guna effort untuk melaksanakan misi menjahit nie.

BerCD nie sebenarnya menguji keimanan juga (shopping). Di pasaran pelbagai CD yang menarik-menarik yang menguji keimananku untuk membelinya. Kalau ikut hati nak borong jer CD2 tu....tapi kena fikir berkali-kali.... :( sedangkan jahit sendiri pun saya dah sakan shopping material untuk CD. Oh! mudah-mudahan saya habiskan semua material yang saya dah beli untuk jahit CD ni. Kalau tidak lagi satu pembaziran berlaku

13 comments:

Anonymous said...

Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to send you an e-mail.
I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

My site - sciatica exercises yoga

Anonymous said...

If you desire to get a good deal from this paragraph then you
have to apply these strategies to your won webpage.

Feel free to visit my webpage; http://citysquares.com

Anonymous said...

Excellent blog you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article?
I'd really like to be a part of online community where I can get suggestions from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

Take a look at my site ... http://bakumix.com/index.php?do=/blog/3452/creating-your-own-sushi/

Anonymous said...

Hi there, after reading this remarkable article i am too happy to share my experience here with colleagues.



Also visit my page Orlando Chiropractor

Anonymous said...

Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!

Very helpful information particularly the last part :) I care for such
info a lot. I was looking for this certain info for a long
time. Thank you and good luck.

Here is my web site ... Commercial Led Lighting

Anonymous said...

Good day very cool web site!! Man .. Beautiful .
. Superb .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionally? I am satisfied to seek out numerous helpful information here within the publish, we'd like develop extra techniques on this regard, thank you
for sharing. . . . . .

my blog - non Force chiropractic Techniques

Anonymous said...

Thanks , I've recently been looking for info approximately this topic for a long time and yours is the greatest I've discovered
till now. However, what about the conclusion? Are you certain about the
source?

My web page Chiropractor

Anonymous said...

I think this is among the most important information for me.
And i'm glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is wonderful, the articles is really great : D. Good job, cheers

Feel free to visit my website :: personal injury attorney

Anonymous said...

There is definately a lot to find out about this
issue. I love all of the points you've made.

Feel free to surf to my web blog Chiropractor

Anonymous said...

Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up and the rest of the
website is extremely good.

Have a look at my site ... yellow pages michigan

Anonymous said...

Hi colleagues, how is the whole thing, and what you wish for to say about this article,
in my view its truly remarkable for me.

My web page: kidney infection symptoms back pain

Anonymous said...

Hi, I do believe this is a great website.
I stumbledupon it ;) I may come back yet again since I bookmarked it.
Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.



Also visit my web blog katana sushi elkridge reviews

Anonymous said...

I visit daily some web pages and websites to read articles, but this blog offers feature based posts.


my web page subluxation of the shoulder

 

Made by Lena