Thursday, June 11, 2009

Jawab Tag

Lamanyer menyepi..............
Maklumla cuti sekolah

Lagi tugasan daripada zana.... Me cuti-cuti M'sia tu yg lambat jwb tag nie. Me always 1001 alasan.

Inilah tugas nyer :-

1. Ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa-apa sahaja kenderaan. (kunci rumah/office tak aci ok)

Zana... ini kunci kere
ta nyer.......................

2. Buat ulasan lanjut tentang keychain korang.

Gambar nie kunci kereta kelisa milik bersama me dan my hubby. Wakaka... kereta nie nama jer nama me tapi tak pernah drive pun. Penakut sangat tapi keinginan memandu tu tinggi.

Key chain nie selalu bertukar-tukar tapi yang selalu ada kat kunci kereta ni yang nie la. Key Chain yang bentuk kunci tu kami beli masa makan ada orang jual untuk OKU nyer. Hubby rasa key chain tu unik tu yang dia beli tu. Kiranya menyelam sambill minum air la.

2.Nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut.

Kenangan???? Tak der makna nyer......tak der la kenangan yang menusuk kalbu pun. Sesuka jer letak key chain nie. Me ada key chain yang lain yang lagi menarik tapi agak berat tak sesuai letak sekali ngan kunci kereta. Kebanyakan key chain nie hadiah dpd kengkawan sebagai cenderahati masa dia orang pi holiday.

Zana........

Siap dah tag yang simple nie. Now me nak tag sapa ekk? Kita putar lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kengkawan jawab ler tag nie senang sangat.

3 comments:

SyahNur said...

eina, cuti2 malaysia erk! patut la lame menyepi.. hehe... unik erk keychain bentuk kunci tu!

ikiqzana said...

pegi bercuti ruper nyer patut la aku kata dlm ati lame ko x melawat kt blog aku.. g mana cuti2 malaysia??

cantik la keychain tu ..
mekaseh la iena dh wat tag..
nnti ko plak kasi tag kt aku ye, pasti aku wat. kih3x..

NORAZLINA YAAKOP said...

Shahnur,
Lama ek? Balik kampung jer. 3 hari cuti balik opis kerja bertimbun laa. Tu yang kena menyepi tu. Itula sbb bentuk key itula buat hubby jatuh hati nak beli key chain tu.

Zana,
Sorry la seperti biasa iena tak passing tag kat sesiapa lagi.
Ya lain kali aku pasti tag ko

 

Made by Lena